Despre noi

Despre ALPHAMAX

De ce ALPHAMAX?

Deoarece dăm dovadă de profesionalism, încredere, corectitudine, respect și confidențialitate. Când vine vorba de intermedierea tranzacțiilor de vânzare a terenurilor cu destinație comercială, industrială și a proiectelor rezidențiale, clienții noștri beneficiază de devotamentul și atenția noastră asupra fiecărui detaliu.

Imobiliare ȘI PERSEVERENȚĂ

Misiunea noastră este de a crea un mediu atractiv și eficient pentru investitorii în imobiliare. Oferim clienților noștri oportunități de achiziție și dezvoltare imobiliară la standarde înalte. Bazându-ne pe câteva principii, aspirăm să dobândim o reputație pe piață, ca intermediar corect și eficient.

Obținem acest lucru pentru că ne putem adapta tendințelor, cerințelor și nevoilor de pe piață. Pentru că am implementat un stil de lucru diferit, mult mai dinamic și activ, venim în întâmpinarea clienților noștri cu noi strategii de lucru. Dorim să aflăm cerințele clientului și abia după aceea să îi identificăm locația dorită. Nu vrem să îi oferim clientului o listă din care să poată alege, ci dorim ceva inedit. Dorim ca fiecare proiect să ne aducă o nouă provocare și un nou client mulţumit.

ALPHAMAX are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară locală dar nu numai, și are ca obiectiv intermedierea tranzacțiilor de vânzare a terenurilor cu destinații comerciale, industriale și a proiectelor rezidențiale.

 
Respectarea principilor ne-a permis, ca în acest timp, să ocupăm și să ne menținem un loc printre companiile de profil de pe piața imobiliară. La această dezvoltare au contribuit și relațiile strânse, bazate pe respect reciproc, pe care le-am avut cu clienții vechi, cât și atenția deosebită acordată noilor parteneriate.
 
Am avut deosebita plăcere de a lucra atât cu persoane fizice, companii naționale și multinaționale pe piața imobiliară locală, cât și la nivel național. Am negociat și am realizat tranzacții imobiliare importante pentru clienții noștri.